Scroll Top

Obvestilo za javnost – okvara Peričnik 1

Spoštovani prebivalci Jesenic in okolice,

obveščamo vas, da so naše dežurne službe preteklo noč zaznale okvaro na transportnem cevovodu Peričnik. Zaradi te okvare je motena oskrba s pitno vodo na območju mesta Jesenic, vse do Slovenskega Javornika. Kljub temu, da zaradi zalog v vodohranih oskrba s pitno vodo še ni v celoti prekinjena na prizadetem območju, vas prosimo za čim bolj varčno ravnanje z vodo.

Nujne ustanove, kot so Bolnica Jesenice, Dom upokojencev dr. Franceta Berglja, vrtci in šole, so z vodo ustrezno preskrbljeni. V večstanovanjskih objektih je dostop do pitne vode omogočen v kletnih prostorih, kjer si lahko zagotovite osnovne zaloge. Za pridobivanje zdravstveno ustrezne pitne vode priporočamo obisk čistilne naprave Slovenski Javornik, s seboj pa prinesite ustrezno embalažo.

Naše ekipe vzdrževalcev so na terenu od zgodnjih jutranjih ur in si prizadevajo odpraviti okvaro čim prej. Zahvaljujemo se vam za vašo strpnost in razumevanje v teh razmerah.

Za najnovejše informacije o stanju in nadaljnjih ukrepih vas vabimo, da spremljate našo spletno stran (Jeko d.o.o.), občinsko spletno stran Občine Jesenice in poslušate Radio Triglav.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in razumevanje.

Podobne objave

Osrednja vsebina